Corona instructies

 

Beste bezoeker,

 

Na een lange periode van gedwongen rust en afstand zijn wij hartstikke blij dat wij onze deuren weer voor jullie allemaal kunnen openen. Helaas kan dit natuurlijk niet direct op de manier die jullie in de afgelopen jaren van ons gewend bent geraakt. Een dolletje of een high five met de kinderen zal er de komende tijd niet inzitten met het ‘nieuwe normaal’. Uiteraard zijn wij super blij dat wij jullie weer kunnen gaan ontvangen in het park, echter zullen wij enkele maatregelen moeten gaan treffen. Deze maatregelen zullen veel vragen van al het personeel bij Mini Mundi, maar ook van u als bezoeker. Dit doen wij uiteraard voor jullie, maar ook voor onze eigen gezondheid. Mocht je een bezoek naar Mini Mundi inplannen, respecteer deze regels dan alsjeblieft, zodat wij iedereen weer kunnen ontvangen. Onderstaand zullen wij omschrijven met welke maatregelen wij voorlopig onze deuren zullen openen.
 

Maatregelen


Wij hebben door ons gehele park maatregelen getroffen welke zijn gericht op afstand en hygiëne.

Ook vragen wij jullie om je bij een bezoek aan Mini Mundi aan de volgende maatregelen te houden:

  • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van andere bezoekers;
  • Schud geen handen;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Was en/of desinfecteer de handen grondig na ieder contactmoment;

 

Toegang tot het park


Om ervoor te kunnen zorgen dat wij jullie en onze eigen veiligheid kunnen waarborgen is het alleen mogelijk om toegang te krijgen tot het park met een ticket die je online kunt aanschaffen. Voor kinderen die nog geen toegang hoeven te betalen dient je ook een ticket aan te schaffen, natuurlijk tegen een nul tarief.

 

Speeltoestellen


Alle speeltoestellen en attracties zijn alleen toegankelijk voor kinderen tot en met 17 jaar. Toezicht vanaf de kant is toegestaan, mits er een afstand van 1,5 meter aangehouden kan worden. Kinderen tot en met 17 jaar zijn een uitzondering op de 1,5 meter regel en mogen dus samen spelen. De begeleiders die vanaf de zijkant toekijken zijn wel verplicht zich te houden aan de 1,5 meter afstand. Bij drukte kan de toegankelijkheid van bepaalde speeltoestellen of attracties tijdelijk verminderd worden. Wanneer dit nodig is zal er toezicht gehouden worden door het personeel op het houden van afstand, deze aanwijzingen zullen te allen tijde leidend zijn tijdens jullie bezoek aan Mini Mundi. Per attractie staan er twee desinfectie zuilen, hier kan iedereen de handen desinfecteren en staan ook de regels per attractie aangegeven.

Let op!

Wilt u met jonge kinderen komen, het is niet mogelijk om met de kinderen in de speelstructuren te spelen of mee te gaan in de attracties. Deze zijn alleen toegankelijk voor kinderen tot 18 jaar! Met uitzondering van de draaimolen, trein en in 0-3 land mag 1 ouder per kind mee.
 

Gezondheidsklachten


Heb je Corona gerelateerde gezondheidsklachten, dan mag het management van Mini Mundi te allen tijde u de toegang tot Mini Mundi ontzeggen, je zult dan het betaalde entreebedrag terug ontvangen. Wij vragen iedereen bij aankoop van het ticket te verklaren dat jij zelf of iemand anders in het gezelschap geen corona gerelateerde gezondheidsklachten heeft.

 

Momenteel gelden de volgende RIVM maatregelen bij gezondheidsklachten:

  • Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis.
  • Heb je verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis, en dat is ook van toepassing op huisgenoten.

 

Wij zijn ons er van bewust dat de klachten voor hooikoorts zeer veel kunnen lijken op de klachten van corona. Mocht je dus veel last hebben van hooikoorts raden we je aan om uit voorzorg een doktersverklaring mee te nemen tijdens het bezoek aan Mini Mundi.

 

Het management van Mini Mundi is te allen tijde gemachtigd om aanpassingen en/of wijzigingen aan te brengen in de regels om zo de veiligheid van de bezoekers en de medewerkers te kunnen garanderen.