Over ons

Mini Mundi over ons
Spelen bij Mini Mundi

Waar iedereen zich thuis voelt

Mini Mundi over ons
Spelen in hartje Middelburg

Want dat is waar je Zeeland leert kennen

Over
ons

Mini Mundi is een familiepretpark in Middelburg dat op 15 mei 2009 zijn deuren opende. Het maakt deel uit van Zep Vrijetijdspark Middelburg en bevindt zich aan het Podium in de Mortierepolder. Het is een voortzetting van het voormalige Miniatuur Walcheren.

Het bekende Miniatuur Walcheren, een grote overdekte binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin én een pretpark met leuke attracties. In het attractiepark maak je met de hele familie een spannend rondje in de achtbaan of een wat rustiger ritje in het treintje. Hier kun je zwieren en zwaaien in de schommelschuit.  Daarnaast kun je genieten van de draaimolen. Aan de jongste kinderen is ook gedacht, zij kunnen heerlijk binnenspelen met de bouwblokken, in de ballenbak of in de peuterhoek. Daarnaast zijn wij rolstoelvriendelijk.

In de shop van Mini Mundi kun je terecht voor allerlei Zeeuwse producten en souvenirs, van boterbabbelaars in een leuk blikje tot een knuffeldier.

Daarnaast verkopen wij ook Mini Mundi merchandise en kun je allerlei speelgoed, miniatuurvoertuigen en pluche vinden in onze shop.

Mini Mundi achtbaan
Mini-Mundi-met-kinderen-11.png